Ștefan Bănică junior, sinceritate debordantă: ”Spre fericirea mea, n-am văzut”

Ștefan Bănică junior, 54 de ani, nu și-a ascuns niciodată simpatiile dinamoviste. Din contră, și-a manifestat mereu public dragostea față de ”câinii roșii”.

Povești din armată

Invitat al ultimei emisiuni a lui Mihai Morar, ”Fain și simplu”, din mediul online, artistul a făcut o declarație ce sigur va face deliciul suporterilor grupării din Ștefan cel Mare. Pornind de la poveștile sale din Armată, cântărețul a făcut o dezvăluire importantă.

”L-am rugat o singură dată ceva pe tata (n.red la fel de celebrul artist Ștefan Bănică senior): nu să mă ajute să nu fac armata, cum era atunci, ci să mă ajute s-o fac la București. Concluzia?

Am făcut armata la Craiova. A fost una dintre cele mai interesante experiențe de viață și pentru carieră! Sunt lecții de viață, reale, extrem de importante pentru un bărbat. Am avut parte de diverse episoade în armată: trânte, culcat, marșuri, poligon.

Imn celebru

Eu am prins poligonul când a luat Steaua Cupa Campionilor Europeni. Fiind dinamovist, spre fericirea mea, n-am văzut meciul”; a povestit artistul.

Ștefan Bănică junior a interpretat și unul dintre celebrele imnuri ale lui Dinamo, foarte apreciat de către toată suflarea roș-albă.

Totodată, celebrul actor și cântăreț este membru DDB Elite. A însoțit echipa la mari meciuri europene după anii 2000.

Citește și

Replica lui Raed Arafat dacă vor fi restricții de Crăciun