--> -->

Stanciu regretă Dinamo: ”Acolo trebuie să fie”

Nicolae Stancu este desemnat cel mai bun fotbalist român în 2022.

Fost jucător la rivala FCSB, mijlocașul de 29 de ani e membru Elită în programul ”Doar Dinamo București” și spune că locul formației antrenat de Ovidiu Burcă e în Liga 1.

Nu este prima oară când Stanciu vorbește din suflet despre Dinamo (detalii aici).

”Locul lui Dinamo e în Liga 1”

”În ultimul an, din fotbalul românesc la nivel înalt a dispărut Dinamo. Te-a surprins când ai auzit că a ajuns în Liga 2?”, a fost chestionat internaționalul în cadrul unui interviu acordat GSP.

”Nu. A fost un lucru firesc ceea ce s-a întâmplat, având în vedete toate problemele pe care le-a avut. Îmi pare rău, este o echipă de tradiție din România și cu siguranță nu merită să fie în Liga 2. Dar, acum, lucrul acesta pentru ei poate să fie unul bun, să fie un nou început, să se reorganizeze, să pună clubul din nou pe picioare și să ajungă din nou în Liga 1. Acolo este locul lui Dinamo”, a replicat ardeleanul.

Despre lupta la titlu

”Sunt mai multe echipe care pot să câștige, dar, din ce mi se pare, nu mai e o favorită certă, cum era în anii trecuți. Atunci când CFR a câștigat de cinci ori la rând.

Acum nu știu dacă pot să zic că tot CFR va lua titlul sau că ei ar fi principalii favoriți. Cred că toate cele șase care vor intra în play-off au șanse să câștige campionatul”, a mai spus internaționalul.

Citește și

Duckadam a plecat în America să fie bodyguard-ul lui Jennifer Lopez: ”Nicio treabă”