Stanciu povestește ce îl diferențiază pe Rădoi de ceilalți: ”A dat un pumn de a căzut jos”

Nicușor Stanciu a povestit într-un interviu pentru Prosport realizat la Praga cum l-a cucerit Mirel Rădoi prin felul său de a fi ca antrenor și de ce i s-ar potrivi acum postul de selecționer al României.

”Este unul dintre cei mai buni, cei mai șmecheri. Cum îți vorbește, ce cunoștințe are despre fotbal, ce antrenamente face… El atunci nu avea licență și cred că asta a fost una dintre cele mai mari probleme. În alea trei sau patru luni cât a stat la Steaua, pe mine m-a cucerit.

Țin minte primul meci din cupele europene, jucam la Trencin. În prima repriză fusesem morți! Jucasem slab rău. Și a intrat în vestiar și noi vorbeam, era gălăgie. A dat un pumn la tabla aia din vestiar de a căzut pe jos. A zis: «Liniște!». După ce vorbea, îți venea să faci orice pe teren, dar știa și mult fotbal. Nici nu mă mir că are rezultate acum. O să ajungă mult mai sus. Chiar e șmecher rău! Nu permite nicio abatere sau vreun act de indisciplină”, a explicat Nicușor Stanciu.

Citește și:

Anunț important după plecarea lui Cosmin Contra: el e MARELE FAVORIT să devină noul selecționer al naționalei României!No Comments Yet

Comments are closed