--> -->

Stadionul Arcul de Triumf deschis fotbalului: ”Bineveniți”

Eduard Novak, ministrul Sportului, a anunțat că stadionul ”Arcul de Triumf” le poate primi pe FCSB, Dinamo și echipele naționale.

Arena deschisă în 2021 nu a găzduit încă niciun meci de Liga 1. Pe ”Arcul de Triumf” s-au jucat în special meciuri de rugby, partide ale echipei naționale de fotbal feminin, dar și un meci al României U21, în martie, scor 2-1 cu Finlanda.

Dinamo și FCSB, așteptate pe ”Arcul de Triumf”

FCSB a fost nevoită să joace la Buzău ultimul meci al campionatului, cu CFR Cluj, 3-1, nefiind primită pe „Arcul de Triumf”. Arena Națională era ocupată în acel moment, fiind în pregătiri pentru evenimentul muzical „Saga Festival”.

Acum, ministrul Novak anunță că FCSB ar putea juca pe arena inaugurată în urmă cu un an. Acesta a vorbit și despre Dinamo, pe care o așteaptă de asemenea pe „Arcul de Triumf”.

”Dinamo? De ce nu”

”Eu cred că da (n.r. – Dinamo poate juca acolo în noul sezon), adică de ce nu. Dacă o să intre în renovare baza lor sportivă, sunt bineveniți.

Avem FRF, Dinamo, FCSB și o să facem un calendar foarte frumos. Intenția noastră este ca stadionul să fie administrat și deschis sportului”, a declarat Eduard Novak, la Pro TV.

Citește și

Cosmin Seleși a dezvăluit de ce preferă Grecia și Bulgaria: ”La noi nu-mi permit”