Spitalul Dinamo: s-au rupt și ei

Dinamo a revenit din nou în zona gri după eșecul cu Sepsi (1-3), care a tulburat atmosfera în jurul grupării din Ștefan cel Mare. Mai este etapa de duminică, din Gruia, însă este o deplasare de la care ”câinii” nu trag mari speranțe.

După ce i-a pierdut pe Cosmin Matei, Mirko Ivanovski și Alexandru Răuță în derby-ul cu Rapid, Matei și Răuță fiind totuși pe banca de rezerve, dar fără a fi folosiți în meci, Flavius Stoican își numără ”răniții” și după meciul cu ardelenii, a anunțat Fanatik.

Fără fundașii centrali

Igor Jovanovic a suferit o ruptură musculară și va lipsi o perioadă mai lungă de timp de la meciurile ”câinilor” din Liga 1. Aceasta de bine ce se integrase în primul 11 și devenise o soluție evidentă pentru unul din cele două posturi de stoper.

Ultima lovitură pentru Flavius Stoican a venit în finalul meciului cu Sepsi Sfântu Gheorghe, când Răzvan Patriche a acuzat o accidentare și a nu a mai putut continua partida, cerând schimbare.

Stoperul a simțit o înțepătură la coapsă și are șanse foarte mici să fie recuperat până la ora meciului cu CFR Cluj.

Portughezul Cristiano Figueiredo are o tăietură la picior după intevențiile din meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe și este și el incert pentru meciul cu CFR Cluj. Astfel, în poarta lui Dinamo ar putea apărea după o perioadă lungă de timp Mihai Eșanu.

Revin Răuță și Matei

Singura veste bună pentru suporterii lui Dinamo e că Alexandru Răuță și Cosmin Matei vor putea reveni cu CFR Cluj, iar Flavius Stoican speră să îi recupereze și pe Mirko Ivanovski și Antoni Ivanov. Dar, probabil, nu-i va forța pe ultimii doi.

Astfel, Stoican ar putea să folosească cu CFR Cluj un cuplu de fundași centrali format din Marco Ehmann și Baptiste Aloe, ori ar putea să îl folosească ca stoper pe Cătălin Carp.

Dinamo va juca în deplasare cu CFR Cluj în ultima partidă din sezonul regular, duminică, 6 martie, de la ora 17:30, pe stadionul „Constantin Rădulescu” din Gruia.

Citește și

A picat bine: unde e acum Valeriu Gheorghiță