Speranțe pentru vacanțe. Peste 8 zile vom afla în ce alte țări vom putea zbura

Ministrul Transporturilor le dă speranțe românilor care vor să-și facă vacanțele în străinătate. În prezent, mai sunt 9 țări care nu au legături aeriene cu România. Lista s-ar putea scurta pe 22 iunie.

Românii nu pot zbura, deocamdată, spre Belgia, Franța, Italia, Marea Britanie, Olanda, Spania, Turcia, SUA și Iran. “INSP va actualiza lista săptămânal și va intra în vigoare la 24 de ore de la aprobarea CNSU. Pentru binele industriei aeriene din România îmi doresc să eliminăm din această listă toate cele nouă state care au mai rămas. Le recomand tuturor cetăţenilor care doresc să zboare către aceste destinaţii să ia cunoştinţă despre măsurile pe care România le impune în privinţa acestor state şi, foarte important, de măsurile pe care statul respectiv le impune celor care ajung pe teritoriul său.

Lista se va actualiza săptămânal, în fiecare luni, până la orele 16.00, urmând ca prin hotărâre a CNSU să se aprobe scoaterea din listă a țărilor care intră în categoria coeficientului sub 5 cazuri noi la un milion de locuitori, în ultimele 14 zile”, a declarat ministrul Lucian Bode la Digi24.

Citește și

Îngrozitor! Acuze din interior: ”Ne antrenăm prin parcuri, benevol, nu ne bagă nimeni în seamă”

No Comments Yet

Comments are closed