Specialiștii o văd pe Halep mare favorită

Victoria spectaculoasă a Simonei Halep în primul tur de la Australian Open, contra lui Lizette Cabrera, i-a entuziasmat pe specialiști. Aceștia prevăd un succes și în turul secund al primului mare turneu de Grand Slam al anului. Adversara Simonei va fi Ajla Tomljanovic, jucătoare care nu a reușit niciun succes împotriva româncei.

Cei de la Last Word on Tennis nu îi dau nicio șansă australiencei în duelul de mâine.

„Simona Halep a avut un start puternic în campania de la Australian Open, trecând de Lizette Cabrera în două seturi, cu doar trei game-uri pierdute. Ajla Tomljanovic ar putea fi mai competitivă decât compatrioata sa, dar este greu de crezut că va lua măcar un set împotriva favoritei numărul 2. Victorie în două seturi pentru Halep”, a scris Jim Smith.

„Halep este la un alt nivel în acest moment. Sigur, nu este invincibilă, dar cineva va trebui să joace multe mai bine decât Tomljanovic pentru a o scoate din competiție. Halep va câștiga în două seturi”, a completat Yesh Ginsburg.

„Halep va înfrunta o jucătoare din țara-gazdă a competiției, pe Ajla Tomljanovic, pe care a dominat-o în duelurile directe. Pur și simplu, este la un alt nivel. Nu văd să fie vreun mare efort pentru Halep mâine. Victorie în două seturi”, a scris și Steen Kirby.

Citește și

Rareș Bogdan pentru Ludovic Orban și Florin Cîțu: ”Vreți să ne batem pe un partid de 10-15%?”