Spaniolii au găsit în clubul Dinamo înlocuitor-surpriză pentru Contra! Detalii uluitoare

Iulian Matei, unul dintre antrenorii lui Dinamo de la Copii și Juniori, ar putea conduce echipa la meciul cu FC Argeș de vineri, după despărțirea iminentă a roș-albilor de Cosmin Contra! Spaniolii nu doar că nu plătesc niciun ban la club, dar au băgat zâzanie între angajați, Matei, de 13 ani în club, certându-se azi cu Gică Mihali.

Incredibil, dar adevărat, dar managementul spaniol l-a pus azi pe Matei să meargă să antreneze echipa secundă, în locul lui Emil Ursu, acolo, pe teren, Iulian s-a certat și înjurat cu Mihali, ibericii transmițându-i lui Matei că s-ar putea să stea pe bancă și vineri seară, la Pitești, întrucât Contra pleacă și au nevoie de un tehnician cu licență PRO.

“Am fost solicitat să vin antrenor la Dinamo 2 deocamdată. Nu vin de pe stradă, sunt de 13 ani la acest club. Eu cu spaniolii nu mă cunosc, cred că o singură dată ne-am văzut.

Am fost solicitat pentru că sunt un antrenor sub contract cu Dinamo și am licența PRO. M-au chemat la echipa a doua și mi-au spus că aș putea să stau și pe bancă la prima echipă în meciul cu FC Argeș de vineri, având în vedere situația de față”, a spus Matei pentru GSP.ro.

Astăzi, Matei a fost implicat și într-un scandal cu Gică Mihali, fostul antrenor al echipei U18 de la Academia lui Dinamo, care a fost demis de managementul spaniol. “Eu mă duc la antrenament, băiatul ăsta spaniol vine cu Colceag și cu încă un pupincurist, Matei. «Băi, oameni buni, eu am contract aici, nu s-a terminat cu mine. Ce căutați aici? Logic era ca spaniolii să termine cu mine si abia apoi să discute cu voi»”, a declarat Mihali.

Iulian Matei i-a răspuns lui Gică Mihali: “Spaniolii mi-au spus că nu au antrenor, că au făcut o evaluare și că i-au dat afară pe Mihali și pe Ursu. Am fost chemat să mă prezint la job și asta am făcut. Nu sunt și n-am fost niciodată pupincurist. Dacă aș fi fost, eram mai sus.

Am asistat la țipete și injurii din partea lui Mihali. Prin ce a declarat el despre mine, nu are rost să mai vorbim despre educație și bun simț. Spre deosebire de alții, eu mi-am deschis ușile prin învățătură, nu pe pile. De aceea am fost antrenor secund la România U21 și am licența PRO. I-am crescut pe Ahmed Bani și pe Vali Borcea, printre alții.

Am colaborat bine cu toți conducătorii clubului, de la Borcea la Negoiță, de la Moldovan la Răduță. Și nici eu nu mi-am luat salariul de 5 luni”, a mai spus Matei pentru Gazetă.

Citește și

Cioloș l-a luat iar la rost pe Arafat: ”Căutăm doar tătuci, a creat o structură în jurul dânsului”

No Comments Yet

Comments are closed