Soția româncă a lui Piero Ferrari: rochie de pe AliExpress și pantofi Zara

Romina Gingașu, soția româncă a lui Piero Ferrari, moștenitorul a 10% din compania Ferrari, a uimit cu cea mai recentă apariție a sa, în direct la TV.

Deși soțul ei are o avere de miliarde de euro, ea nu obișnuiește să poarte zilnic haine de la branduri de lux.

De șapte ani, Romina Gingașu, 32 de ani, originară din Călărași, trăiește o poveste de iubire cu Pietro Ferrari, 78 de ani, fiul nelegitim al lui Enzo Ferrari. Omul de afaceri a fost recunoscut în final, fapt care i-a adus 10% din imperiul Ferrari.

Românca și Piero Ferrari s-au căsătorit în 2021, în Capri, Italia. La eveniment, surpriza cea mare a lui Piero Ferrari pentru mireasa lui a fost chiar unul dintre cei mai mari cântăreți internaționali, celebrul Al Bano.

Ținută de 100 de euro!

După eveniment, cei doi s-au stabilit în Italia, dar vin des și în România. Acum, cei doi se află în București, unde vor lua parte astăzi la premiera filmului Ferrari, despre viața lui Enzo Ferrari.

Înainte de eveniment, Romina Gingașu a apărut în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV. Cu zâmbetul pe buze, ea a pășit în platou.

„Este primul meu interviu live”, a recunoscut soția miliardarului Piero Ferrari, care, provocată de Cătălin Măruță, a spus că ținuta pe care o poartă în emisiune nu depășește 100 de euro.

„Sunt îmbrăcată foarte simplu astăzi. Am avut foarte multe întâlniri, am aterizat ieri, zbor foarte mult zilele acestea, am venit 11 ore din vacanță, că am fost și noi în vacanță de Crăciun și de Revelion, apoi am aterizat în Italia, am venit în România, apoi înapoi în Italia, apoi două zile la Londra, apoi zile în Elveția, la Davos și vedem mai departe.

Da, rochia mea este de pe AliExpress, 50 de euro, iar pantofii sunt Zara. Important este că eu mă simt bine, asta e cel mai important. Am avut întâlniri, am avut și alte interviuri și eu mă simt perfect așa. Deci spune 100 de euro, să nu fim chiar…”, a explicat Romina Gingașu.

Românca a renunțat la un job important pentru Piero Ferrari

Întrebată de prezentatorul Cătălin Măruță cum a început povestea de iubire cu Piero Ferrari, ea a dezvăluit: „Păi, lucram pentru Bombardier și încercam să îi vând un avion privat lui Piero Ferrari.

El m-a ignorat și m-a refuzat timp de aproape șase luni și m-a invitat la cină în final, el era singur, eu eram singură și așa ne-am decis să construim o viață și un cămin împreună, deși eu în acel moment aveam o ofertă foarte importantă la Paris.

În vânzări de avioane militare. Și a trebuit să merg la acel interviu, am trecut interviul, mi s-a spus că de la întâi ale lunii trebuie să fiu la Paris și am spus că nu pot. Am spus acelei companii că nu pot pentru că merg la Maranello. Am ales cu inima și nu regret. Au trecut 7 ani. Noi pe 15 februarie sărbătorim șapte ani și nu regret nimic”, a zis Romina.

Citește și

Culisele unor negocieri uriașe: Klaus Iohannis, președintele Consiliului European – Nicolae Ciucă, președinte interimar al României