Soția lui Cristi Chivu, sunată și întrebată dacă a fost agresată de fotbalist: „Luam medicamente”. Ce a spus fostul internațional

Cristi Chivu se află, la 42 de ani, într-un moment foarte bun atât din punct de vedere personal, dar și profesional. Este antrenorul lui Internazionale Milano Primavera și a fost luat în calcul și pentru prima formație a italienilor.

Cu toate acestea fostul mare fundaș și căpitan al naționalei a traversat o perioadă delicată. Nimeni nu a știut calvarul prin care a trecut fotbalistul, dar și familia lui.

Medicamentul care îi putea distruge viața

Fostul fundaș a recunoscut, în presa din Peninsulă, că a trăit o perioadă groaznică, după accidentarea îngrozitoare suferită în 2010. Atunci, la un meci chiar în startul anului, cu Chievo, fundașul român a suferit o lovitură dură la cap, chiar viața lui a fost pusă în pericol.

Două luni jumătate a stat departe de teren iar apoi a revenit tocmai la timp pentru tripla istorică obținută sub comana lui Mourinho.

Chivu avea să joace cu cască pentru tot restul carierei, încheiată în 2014.

„Dintoina îmi lua mințile”

”Toate medicamentele pe care le luam după acel moment m-au determinat să fac lucruri care nu mă caracterizau. Cum ar fi gesturile obscene făcute după meciul de cupă de la Roma (finala Cupei Italiei din 2010, n.red), pumnul dat lui Marco Rossi sau cearta cu Rafa Benitez (incident din timpul unei partide cu Roma, din septembrie 2010. Chivu s-a certat la pauză cu tehnicianul spaniol)

Dar nimeni nu știa că eram sub influența medicamentelor. Este vorba de dintoină, medicament pe care trebuia să îl consum doar două luni, dar am luat pastile timp de nouă luni. De aceea am avut anumite gesturi, anumite insitncte animalice.

Știu că la un moment dat colegii au sunat-o pe soția mea să o întrebe dacă am lovit-o, dacă am pus mâna pe ea”, a rememorat Chivu.

Citește și

Horia-Roman Patapievici n-a vrut să fugă din țară: „Există ceva în mine de țăran”