--> -->

Sorin Cîmpeanu chestionat despre Ioana Lazăr: ”Eu am o singură slăbiciune”

Secretarul general al Ministerului Educației, Ioana Lazăr, este coordonatorul secretariatului tehnic al Comitetului pentru monitorizarea implementării proiectului ”România Educată”, potrivit unui răspuns al Ministerului Educației la solicitarea Edupedu.ro.

Ioana Lazăr a fost prima persoană detașată la Ministerul Educației, la câteva ore după ce ministrul Sorin Cîmpeanu a preluat portofoliul, actul acesteia de numire pe funcție fiind primul act de acest fel semnat, în calitate de ministru, de Cîmpeanu.

Răuvoitorii au ținut să facă fel de fel apropouri vizavi de prezența Ioanei Lazăr în imediata proximitate a oficialului Executivului, de birourile alăturate și de faptul că femeia îl însoțește pe Sorin Cîmpeanu și în întâlnirile oficiale, inclusiv cele prezidate de Klaus Iohannis.

”Am slăbiciuni din ce în ce mai puține la vârsta mea (n.red 53 de ani), îmi păstrez una care este și viciu, fumatul. Aceasta este singura mea slăbiciune. Dacă vorbim de afinitate, da, am, pentru oameni inteligenți, profesioniști și frumoși. Am construit echipe și o voi face în continuare. Implic fiecare persoană, bărbat sau femeie, cu ceea ce știu eu că poate fi mai util. Voi promova orice persoană inteligentă și profesionistă. Avem o mare lipsă de persoane profesioniste și potrivite.

Am pus pe locul 3 aspectul fizic. Nu e cazul să acuzăm pe cineva că arată mai bine sau mai rău. Îmi asum aceste lucruri cu mândrie. Sunt norocos că în cariera mea de peste 30 de ani am întâlnit oameni inteligenți, devotați și frumoși care construiesc echipe”, a declarat ministrul Educației în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citește și

Ministrul Sănătății s-a răzgândit: măștile textile vor fi permise la clasele primare