Sorin Cârțu le dă speranțe dinamoviștilor: ”Eu așa știu, cei de acolo trebuie să se teamă!”

Președintele Universității Craiova, Sorin Cârțu, a avut în această seară o intervenția la DigiSport și după ce-a lăudat prestația echipei sale, care se luptă cu șanse mari la câștigarea campionatului, după 2-1 cu FCSB în Bănie, a avut o declarație interesantă.

Sorinaccio n-a avut niciodată simpatii dinamoviste, chiar a declarat mereu pe față că este un rival al ”câinilor”, dar a confirmat și el ceea ce a spus Dan Nistor la interviurile după meci. Că Dinamo București a depus contestație pentru a solicita câștigarea la ”masa verde” a meciului tur din semifinalele Cupei României cu FCSB pentru că Andrei Vlad nu avea drept de joc. Dacă roș-albii câștigă acel meci cu 3-0, coroborat cu 0-1 din manșa secundă, atunci ”câinii” vor juca finala Cupei pe 22 iulie!

hotel iceberg balcic-->

”Din câte știu, din câte am semnale, FCSB nu e sigură pe calificarea în finală! Eu așa știu, roș-albaștrii trebuie să tragă tare ca să termine pe locul 3 în campionat ca să prindă cupele europene. Nu vorbesc ca să mă aflu în treabă”, a spus Cârțu. Mai mult, și Adrian Mihalcea afirmase după 1-1 cu Iașiul: ”Mie mi s-a spus înainte de meciul retur cu FCSB doar să nu pierd cu 3-0. Altceva nu știu”.

hotel pam beach olimp-->

Citește și

Raed Arafat, dur, se gândește la carantinarea unor orașe sau județe! Ce a recomandat


magic summer waves--> magic place aqua park crangasi-->

magic summer waves magic place aqua park crangasi
No Comments Yet

Comments are closed