--> -->

Sorescu către suporteri: ”Nu vreau să fiu judecat pentru trecut”

Deian Sorescu a uitat de trecutul în tricoul lui Dinamo și va fi jucătorul lui Becali în partea a doua a sezonului.

Fiind vorba doar de împrumut momentan, Dinamo nu va primi nicio sumă de bani, procentul se aplică doar în cazul unui transfer definitiv. de-abia la un eventual transfer, ”câinii” vor avea procente din suma tranzacției.

Promisiuni

Deian Sorescu a oferit primele declarații după ce a fost oficializat transferul la formația lui Gigi Becali și a spus că nu vrea să fie judecat pentru trecutul alb-roșu.

”Sper să fiu la fel de bine primit (n.r. suporteri), așa cum am fost de colegi.Vreau să nu fiu judecat după trecutul meu, ci după evoluție, nu după echipa la care am fost, pentru că sunt jucător profesionist și îmi voi face treaba la orice echipă voi activa la momentul respectiv”, a spus Deian Sorescu.

”Nerăbdător”

”Mă simt bine și sunt nerăbdător să încep primul antrenament cu băieții. A fost ceva pe moment. Nu m-am gândit că aș putea face schimbarea asta în direct.

Repet, mă bucur că am reușit să vin la o echipă mare, la o echipă cu un istoric foarte bogat și sper să facem treabă frumoasă împreună”, a mai spus ex-dinamovistul.

Care poate evolua în premieră la FCSB duminică, de la ora 16:00, ora României, în amicalul cu Pogon. A doua zi este al doilea amical, tocmai cu Rakow, echipa de la care a venit Sorescu.

Cirește și

Marcel Ciolacu amenință: ”Începeam cu suspendarea lui Klaus Iohannis”