--> -->

Sorescu la FCSB: ”Doar acolo vrea”

FCSB negociază împrumutul lui Deian Sorescu (25 de ani), fostul jucător al lui Dinamo, care din ianuarie 2022 evoluează la Rakow, liderul din Polonia.

Gigi Becali negociază cu Rakow împrumutul lui Deian Sorescu, mijlocașul dreapta pe care l-a dorit și în vara lui 2021, atunci când a oferit 750.000 pentru el. Propunerea de atunci a fost respinsă de Dinamo.

”Șase luni, gratis, cu opțiune de cumpărare”

FCSB vrea să-l împrumute pe Deian până la finalul sezonului, urmând ca atunci să aibă opțiunea unui transfer definitiv. Rămâne ca polonezii să-și dea acordul pentru ca mutarea să fie înfăptuită.

”Sunt discuții. FCSB îl vrea 6 luni gratis, cu opțiune de cumpărare. Nu e problemă să se înțeleagă cu jucătorul, așteptăm răspunsul lui Rakow”, a precizat impresarul Giovanni Becali pentru GSP.ro.

Ce vor polonezii

Giovanni Becali a detaliat ulterior, la ”Liga DigiSport”:

”Atât el, cât și Steaua sunt de acord. Problema este între cluburi, care încă mai discută. Steaua dorește o cedare gratuită, ceilalți vor ceva pentru acele 5 luni, pentru a fi acoperiți, siguri că vor avea grijă de copil, că nu-l iau doar ca să se plimbe.

Jucătorul nu vrea să meargă decât la FCSB, chiar dacă are alte oferte, pentru că e echipa care-l poate relansa definitiv la echipa națională.

Acolo e departe, nu știu dacă antrenorul actual îl folosește pe postul său. Mi-a spus că l-a folosit și ca fundaș central, jucând cu 3 fundași.

Bine că s-a ivit șansa să poată veni în fotbalul românesc. Gigi îl vrea, dar cu o singură condiție. Să nu dea bani pe el acum și să-i facă opțiune. Poate să fie chiar mai mare decât cere clubul polonez, dar vrea să fie convins de valoarea lui.

Citește și

Reacția lui CTP despre filmul Teambuilding: ”Râdeau de mine maimuțele antropoide”