Sorescu la FCSB: ”Am reușit”

Mijlocașul Deian Sorescu (25 de ani) a fost prezentat azi la FCSB. Și ex-dinamovistul a oferit primele declarații, pentru pagina de Facebook a clubului roș-albastru.

”Echipă mare, cu istoria foarte bogată”

”Mă simt bine și sunt nerăbdător să încep primul antrenament cu băieții. A fost ceva pe moment. Nu m-am gândit că aș putea face schimbarea asta în cantonament, dar mă bucur că am reușit să vin la o echipă mare, cu o istorie foarte bogată. Sper să facem o treabă frumoasă împreună.

Pe plan personal vreau să am continuitate, așa cum am avut în ultima parte în campionatul Poloniei, în care am avut evoluții bune. În ceea ce privește echipa, vreau să ne atingem obiectivul și să luptăm acolo sus. Dar nu vreau să vorbesc acum pentru că este drum lung, mai sunt multe etape până la terminarea campionatului regular.

Sper să fiu la fel de bine primit de fani așa cum am fost de colegi. Vreau să fiu judecat după evoluții, nu după echipa la care am fost (n.r. Dinamo). Sunt un jucător profesionist și îmi fac treaba la orice echipă voi fi”, a spus Sorescu.

Fotbalistul care poate juca și ca fundaș dreapta vine sub formă de împrumut până la vară, de la polonezii de la Rakow, FCSB urmând să aibă opțiune de transfer definitiv.

Dinamo l-a vândut pe 800.000 de euro

Crescut la Poli Timișoara, Sorescu a ajuns la Dinamo în vara lui 2018. A bifat pentru „câini” 134 de meciuri în toate competițiile, reușind 29 de goluri și 26 de pase de gol.

Dinamo l-a vândut în Polonia în ianuarie 2021, pentru 800.000 de euro. La Rakow, Sorescu a bifat 27 de partide.

Citește și

Melodia care distruge topurile Youtube. Aproape de 100 de milioane de vizionări în 48 de ore, e ascultată și în România