--> -->

Sorescu i-a dat replica lui Becali: ”E normal să nu dau randamentul de la Dinamo”

Integralist în FCSB – Universitatea Craiova (1-1), Deian Sorescu a răspuns după criticile lui Gigi Becali.

Criticat înaintea meciului de patronul FCSB pentru că nu dă randamentul pe care-l avea la Dinamo, Deian Sorescu (26 de ani) a explicat ce probleme are la FCSB, echipă la care a ajuns în această iarnă, împrumut de la Rakow.

”Acolo aveam șansa de a marca”

”E normal când schimbi echipa. E alt sistem, sunt alte planuri. Era normal să am nevoie de timp să mă acomodez. Nu sunt supărat deloc. Sunt alături de echipă. Și dacă joc și dacă nu, îmi susțin echipa oriunde aș fi.

Am altă poziție și e normal să nu dau randamentul de la Dinamo. Acolo aveam șansa de a marca. Și aici joc pe o poziție care îmi place și încerc să aduc un plus echipei”, a spus Deian Sorescu, potrivit digisport.ro.

De ce este afectat

”Am muncit, am făcut un meci bun și înscris destul de repede. Păcat, dar asta e. Când nu reușim să dăm al doilea gol, se întâmplă să luăm gol în minutul 90.

Ne afectează pentru că am pierdut două puncte acum și la meciul cu Farul, puncte care erau foarte importante pentru noi”, a mai spus fostul căpitan al ”câinilor roșii”.

Citește și

SUA au informat Rusia despre vizita lui Joe Biden la Kiev, cu câteva ore înainte de plecarea liderului american de la Casa Albă