--> -->

Sorescu, după primul gol la FCSB: clipe tensionate

FCSB a învins-o pe FC Argeș, scor 2-1, în etapa 27 din Superliga, iar formația lui Gigi Becali a urcat pe locul 3 în clasament.

Promisiunea pentru Pinti

După ce a înscris al doilea gol al vicecampioanei României din meciul cu FC Argeș, după cel marcat de Adrian Șut, Deian Sorescu a tras concluziile și a recunoscut că formația roș-albastră a avut o misiune dificilă pe stadionul ”Nicolae Dobrin”.

Deian Sorescu a recunoscut că a avut parte de o săptămână tensionată la FCSB, deoarece a avut discuții cu oficialii vicecampioanei României în ceea ce privește postul pe care preferă să evolueze și a dezvăluit ce promisiune i-a făcut lui Mihai Pintilii.

”Eu am mereu încredere în mine”

”Sunt bucuros că am reușit să luăm cele 3 puncte, a fost un meci greu, unul de luptă. Mă bucur că ne-am adaptat terenului și am reușit să luăm cele trei puncte. Nu vreau să mă gândesc după fiecare victorie că suntem acolo (n.r. la titlu), vreau să o luăm meci cu meci și la final să fim bucuroși.

A fost o săptămână grea, o săptămână în care s-a discutat foarte mult poziția mea în teren. Am vorbit cu Pinti si am zis că o să dau totul pe teren, indiferent de poziția pe care mă pune să joc.

În play-off echipele vor arăta altfel, punctele se înjumătățesc, o să fie o luptă frumoasă și grea. La gol (n.r. a lui Koubemba) nici nu știu ce s-a întâmplat, a fost o execuție foarte grea, dar eu mă bucur că am reușit să câștigăm. Eu am mereu încredere în mine, orice reușită te ajută…”, a spus Deian Sorescu după FC Argeș – FCSB 1-2.

Citește și

Bătăi de cap pentru Victor Pițurcă! Va ajunge iar la DIICOT