--> -->

Sorescu despre plecarea de la Dinamo, inclusiv la rivali: ”M-aș sacrifica”

Dinamo a pierdut din nou astăzi, 0-2 cu FC Argeș, a patra înfrângere consecutivă, roș-albii nereușind să marcheze în toate aceste meciuri.

Deian Sorescu (23 de ani), liderul ”câinilor”, nu exclude un transfer la FCSB! Totuși, extrema dinamoviștilor nu a dorit să comenteze foarte mult pe marginea acestui subiect.

Gigi Becali a făcut o ofertă oficială pentru Deian Sorescu în valoare de 750.000 de euro. Dinamo a refuzat-o, dar este deschisă la negocieri, mercato închizându-se în România pe 5 septembrie.

”Nu vreau să vorbesc despre un transfer, momentan sunt la Dinamo. Vă rog să vorbiți cu conducerea, eu nu știu nimic despre oferta de la FCSB. Cu mine n-a discutat absolut nimeni nimic. M-aș sacrifica pentru club, cu banii aduși pe mine s-ar da drumul la transferuri, vor veni jucători într-un număr mai mare pentru a scăpa echipa de unde este”, a declarat Sorescu.

”Cu siguranță ne va fi greu și de-acum încolo, nu reușim să înscriem, să gustăm din victorie. Nu este o presiune foarte mare, pentru că suntem încă în campionatul regulat. E un clasament strâns, dar, dacă o ținem așa…

Eu mă simt ok, îmi doresc să câștig cu Dinamo, să lupt pentru fiecare minge. Așa sunt eu, mai dur în teren. Dar după dau mâna cu orice adversar, acesta e stilul meu. Îmi doresc, avem jucători tineri, cu calitate, însă au o teamă de a juca”, a mai spus Sorescu.

Citește și

Se închid mall-urile în week-end pentru cei nevaccinați? Răspunsul lui Florin Cîțu