--> -->

Sorescu despre calificarea lui Dinamo în play-off: ”Nu puteai, nu?”

Deian Sorescu (25 de ani) a fost integralist în meciul FCSB – Sepsi 1-0, disputat în aceeași zi în care Dinamo, fosta sa echipă la care a fost căpitan, a obținut o remiză cu Poli Timișoara și s-a calificat în play-off-ul ligii secunde.

”Mi-am făcut datoria bine”

La finalul jocului de pe Arena Națională, Deian Sorescu a primit și o întrebare despre Dinamo, iar reacția a venit imediat: ”Nu puteai să nu mă întrebi?”.

”M-am uitat la meci, au fost două echipe la care eu am jucat bine și mi-am făcut datoria. Și în Liga 2 e o luptă strânsă și frumoasă. Îmi pare rău pentru Chiajna, am niște prieteni acolo. Era frumos să revină și cei de acolo”, a spus Deian Sorescu.

În privința meciului actualei sale echipe cu Sepsi și a play-off-ului care urmează, Deian Sorescu a transmis că FCSB are șanse la titlu.

”Fiecare meci ca o finală”

”Suntem organizați la fiecare meci, dar așa e în fotbal. Sunt ocazii, iar cei mai inspirați vor înscrie. Așa am fost noi azi și ne bucurăm că am luat cele trei puncte. Da, avem forță să luăm titlul. De asta am venit, ne dorim, dar trebuie să o luăm meci cu meci, asta e important.

Nu te constă nimic să fii optimist, nu? Da, așa e, nu s-a mai câștigat titlul de mulți ani, dar suntem o echipă tânără, de viitor și ne dorim să luptăm.

Chiar m-am uitat pe clasament și am discutat cu niște prieteni, e o luptă foarte strânsă. Dar e mai frumos așa, nu? Fiecare meci va fi ca o finală pentru noi, o luăm pas cu pas, iar primul meci îl avem weekendul viitor”, a transmis Deian Sorescu.

Citește și

Selly i-a propus iubitei lui să-și facă cont pe Onlyfans: ”Mă gândeam să facem mai mulți bani”