Soluții în atac pentru Uhrin. Au revenit

Dinamo a căpătat curaj după victoria cu Chindia, scor 2-0, de vinerea trecută, bifând al doilea meci consecutiv fără gol încasat. Vineri, urmează partida cu FCU Craiova, un alt duel tare și important.

În toate compartimentele

”Câinii” încearcă să forțeze salvarea direct de la retrogradare, în aceste ultimele 6 etape din play-out. Dusan Uhrin are tot mai mulți jucători la dispoziție, după revenirea unor fotbaliști la antrenamente. În această săptămână este câte o ședință de pregătire zilnică.

În afara fotbaliștilor din compartimentul defensiv, Patriche și Jovanovic, plus Răuță în fața lor, cehul beneficiază și de doi atacanți, pe lângă ceilalți doi, Morar și Irobiso, care au semnat victoria cu Chindia.

Intră cu oltenii

Ivanovski și Azankpo pot constitui și ei alte două soluții pentru Uhrin. Cele două vârfuri s-au întors la antrenamentele normale după o perioadă îndelungată de peste o lună. Dacă africanul a resimțit dureri la spate, macedoneanul a avut probleme la gambă, o ruptură, care l-a scos pe tușă tocmai când începuse să fie unul dintre oamenii importanți ai formației.

Atitudinea lui Ivanovski s-a resimțit într-un moment în care la echipă nu erau cei patru jucători aduși de la Gaz Metan, care au devenit atât de importanți la Dinamo. Ivanovski și Azankpo constituie soluții care pot fi luate în seamă de antrenor încă de la meciul de vineri, cu FCU Craiova.

Mirko a reușit 3 goluri în 20 de meciuri pentru ”câini”.

Citește și

Decizie extremă a lui Alain Delon: ”Oricând”