Șocant: Reghe și Ana, bătaie ca-n filme! ”Mi-a fost milă să-l calc în picioare”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost implicați, vineri, într-un conflict violent. Cei doi au ajuns la secția de Poliție din Snagov, după ce foștii soți s-ar fi luat la bătaie în cursul după-amiezii.

Ploaie de acuze

La audieri, conform surselor GSP, Anamaria Prodan le-a spus polițiștilor că Reghecampf ar fi luat-o de păr și că: ”Mi-a fost milă să-l calc în picioare”. Totodată, Ana susține că martor la întreaga scenă a fost șoferul ei.

În jurul orei 20:00, Realitatea Plus a difuzat o informație incredibilă din lumea mondenă. Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, aflați în plin proces de divorț, ar fi ajuns la o altercație fizică în urma unui conflict domestic care a escaladat. Antrenorul lui Neftchi Baku acuză, conform unor surse, că ar fi fost lovit de Anamaria.

Scandalul Anamaria Prodan – Reghecampf a continuat și la secție

Antrenorul susține că a fost pălmuit de impresară, în timp ce Anamaria Prodan ar fi mărturisit același lucru în audierile de la secție, și anume că ar fi fost lovită de Reghe. Polițiștii încearcă să lămurească situația, efectuând verificări chiar la această oră.

Surse autorizate susțin că cei doi nu au încetat cearta nici în secția de Poliție de la Snagov, răfuiala dintre Reghe și Anamaria continuând chiar în fața organelor legii. Acolo și-a făcut apariția și o Ambulanță.

Mariaj care a durat 15 ani cu final urât

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au despărțit anul trecut după un mariaj care a durat 15 ani. Tehnicianul e implicat într-o relație cu Corina, o femeie de 29 de ani care i-a dăruit deja un copil, acesta urmând să fie botezat duminică.
Reghecampf și Anamaria Prodan s-au judecat toată vara

Cei doi s-au judecat în această vară pe marginea pensiei alimentare pe care antrenorul trebuie să o plătească după divorț. Conform decizie finale, Reghecampf va avea are de plătit o pensie alimentară de doar 2.000 de euro și nu o treime din salariul său, cum stabilise Judecătoria Buftea în prima fază.

În prima instanță, tribunalul hotărâse ca antrenorul să contribuie cu o treime din salariul său drept pensie alimentară. Cum fostul antrenor de la CS U Craiova câștiga 40.000 de euro pe lună la noua lui echipă, Neftchi Baku, asta ar fi însemnat că Anamaria Prodan ar fi încasat 15.000 de euro.

Totuși, decizia de la apel e definitivă și Laurențiu Reghecampf va avea de plătit doar 2.000 de euro pe lună. Decizia a stârnit furia sexy-impresarei: „E tragicomic ce se întâmplă, din toate punctele de vedere”, a spus ea la acel moment.

Anamaria Prodan nu e la prima altercație: în 2019, l-a luat la palme pe Dan Alexa

În iulie 2019, antrenorul Dan Alexa a fost victima unei scene de gelozie din partea impresarei Anamaria Prodan. La câteva momente după meciul Astra Giurgiu – FC Botoșani 2-2, Anamaria a răbufnit în momentul în care a observat că Dan Alexa era așteptat de o altă femeie.

Chiar în parcarea arenei din Giurgiu, impresara l-a lovit cu pumnul în față pe antrenor, apoi cearta a continuat în vestiare.

Citește și

Bonetti, luat în colimator: ”Ar fi trebuit să aducă bani de acasă”