Șocant la Dinamo! ”Poker pe bani, miștouri, bere, furt de motorină și de mâncare”

Incredibil ce se poate întâmpla la Dinamo! Nu ar trebui să mire prea mult că una dintre marile grupări ale României a ajuns să tremure pentru existența ei în Liga 1 dacă lucrurile sunt întocmai cum a povestit fostul medic al echipei, Adrian Motoacă. Dezvăluirile sunt șocante, pe alocuri.

Mai întâi, cadrul medical l-a distrus pe fundaș Mihai Popescu. ”El e miștocarul grupului și împreună cu încă vreo trei băieți fac acolo cam ce vor. El se ocupa de atmosfera grupului. Trage pantalonii jos, pune piedici la antrenamente, toarnă găleți cu apă peste staff-ul medical, chestii jenante. A patentat “schema Popescu”: pus în genunchi, târâș pe vine, căzut în fund. În plus, mai joci și poker pe bani, unii mai și pierdeau, cum să le fie ălora gândul la fotbal în ziua imediat următoare? Se încuiau în cameră 6-7 jucători, care stăteau la poker până dincolo de miezul nopții. Erau în special străini, care sunt și plecați acum. Și nimeni nu-i superviza în cantonament. Unii colegi de pe palier le mai atrăgeau atenția că fac gălăgie, dar fără niciun efect”, a povestit Motoacă pentru gsp.ro.

hotel iceberg balcic-->

”Mai scăpau niște sticle de bere. Își trimiteau oameni în afara cantonamentului să-i aprovizioneze. Vreți să vă vorbesc despre furturile de motorină și de sucuri de la Săftica? Sau despre înlocuirea în meniul jucătorilor a cărnii de vită cu pilaful, ca la parastas? Sau despre felul în care femeia de serviciu gătește pentru echipă și mai și se opune numirii unui medic la lot?”, a continuat medicul, care a spus că Adrian Mihalcea l-ar fi vrut înapoi la Dinamo, dar s-au opus Mihai Popescu și câțiva coechipieri.

hotel pam beach olimp-->

”Bogdan Bălănescu m-a pus să semnez facturile de recepție a produselor, fiindcă suspecta că se întâmplă lucruri ciudate în cantonament. De exemplu, vedeam că în ziua în care fixasem pentru jucători un meniu cu carne de vită nu li se dădea carne de vită. Iar bucătarul zicea că nu avem. Dar magazionerul semnala că există 30 de kilograme, din care preparai 50 de porții. De multe ori, magazionerul-șef fotografia lăzi întregi, goale, de banane sau roșii-cherry, dar jucătorii nu găseau în farfurie aceste produse. Nu s-a luat nicio măsură, deși le știe toată lumea”, a mai dezvăluit Motoacă.

Citește și

Tătaru ne dă emoții legate de noul an școlar: “Nu susținem”


magic summer waves--> magic place aqua park crangasi-->

magic summer waves magic place aqua park crangasi
No Comments Yet

Comments are closed