Soarta lui Gane e pecetluită: ”Căutăm”

Ionel Gane (49 de ani) a ajuns la șase meciuri consecutive fără victorie în Liga 1, echipa este în subsolul clasamentului, iar luni seară Dinamo se va duela cu FC Argeș. ”Câinii” au negociat, fără folos, cu Mircea Rednic, au mai demarat discuții cu Cristiano Bergodi și cu Dusan Uhrin.

Fanii-acționari din programul DDB au anunțat că vor căuta un nou antrenor pentru banca lui Dinamo! Formația pregătită de Jerry Gane s-a impus la limită, scor 1-0, pe stadionul Francisc von Neuman, la finele lunii ianuarie, de atunci doar două remize în 6 etape. De atunci, singurele victorii pe care le-a mai obținut Dinamo au fost în Cupa României, 1-0 cu rivala FCSB și 3-1 cu Dunărea Călărași, unde ”câinii” s-au calificat în semifinalele competiției.

”Căutăm antrenor şi în acelaşi timp căutăm bani pentru licenţă. Şi nu mai avem nopţi până nu le vom găsi şi rezolva pe toate”, au scris cei din programul DDB pe pagina oficială de facebook a Peluzei Cătălin Hîldan.

Dinamo mai are doar șanse matematice la play-off. Trupa din Ștefan cel Mare va primi vizita lui FC Argeș în etapa următoare, iar, dacă nu vor câștiga duelul cu formația din Pitești, vor rata calificarea în play-off pentru al 4-lea sezon la rând. În acest moment, Dinamo se află pe locul 14 în Liga 1, poziție care va disputa un baraj cu locul 3 din Liga 2 la finalul sezonului.

Citește și

Medicul Monica Pop: ”Pentru unii, pandemia a fost găina cu ouăle de aur”