--> -->

Smiley și Gina Pistol au plecat într-o vacanță cu Josephine. Ce destinație au ales

Smiley și Gina Pistol au plecat într-o vacanță cu Josephine, fiica lor, chiar după festivalul Neversea, care s-a încheiat duminică, 9 iulie.

Duminică, Gina Pistol a urcat pe scena festivalului Neversea alături de Smiley. Cei doi au cântat împreună, iar la final s-au sărutat. Următoarea zi, la prima oră, cei doi s-au îmbarcat în avion, căci au plecat într-o vacanță de neuitat alături de fetița lor.

Gina Pistol, fotografie inedită alături de fiica Josephine

„Vacanță în familie”, a scris Smiley pe Instagram, în dreptul unei fotografii postate luni. Cântărețul nu a dezvăluit încotro se îndreaptă cu familia lui, însă ieri, Smiley a distribuit mai multe poze cu destinația de vacanță pe care au ales-o.

A pozat parlamentul ungar, bastionul pescarilor, așa s-a aflat că Smiley, Gina Pistol și Josephine se află în Budapesta, în capitala Ungariei. Într-o imagine distribuită tot pe Instagram, prezentatoarea e surprinsă alături de fiica ei, împreună urcă mai multe scări.

Micuța e îmbrăcată în alb, are și părul desfăcut și foarte ondulat.

Smiley și Gina Pistol au fost în luna de miere fără fiica lor

Cei doi au plecat în vacanță, în sudul Franței, la scurt timp după nunta spectaculoasă pe care au avut-o pe 27 mai. Au ales să plece fără fiica lor, Josephine, care a rămas acasă în grija bunicilor și a bonei. Smiley și Gina Pistol au petrecut momente frumoase în luna de miere, însă gândul le zbura de fiecare dată la fiica lor.

Fetița prezentatoarei și a cântărețului s-a bucurat să își vadă părinții și a primit și cadouri. Din partea părinților ei, Josephine a primit un carusel din lemn și a fost foarte încântată de cadoul adus de aceștia din luna de miere. Smiley și Gina Pistol, lună de miere de vis Smiley a oferit imagini de colecție din luna sa de miere cu Gina Pistol, iar filmulețele povestite într-un stil amuzant de către artist au făcut deliciul a zeci de mii de urmăritori.

Zilnic, cântărețul posta un video pe rețelele de socializare în care prezenta imagini și impresii din culisele tinerilor însurăței.

Citește și

De ce nu are Denise Rifai nici soț, nici copii: ”Nu s-a întâmplat așa”