--> -->

Smiley fotografiat când mergea cu metroul: „Mi-a plăcut”

Smiley a fost fotografiat în timp ce se deplasa cu metroul prin București. Partenerul Ginei Pistol a stârnit admirația fanilor, după ce a ales să meargă cu transportul în comun.

Celebrul cântăreț Smiley a reușit să-și încânte fanii, alegând să călătorească cu metroul în București într-o zi obișnuită. Gestul său de a utiliza acest mijloc de transport în comun a stârnit admirație printre călători, care au fost încântați să-l vadă pe artist într-o astfel de situație.

Pe pagina sa de Facebook, soțul Ginei Pistol a postat o fotografie în timp ce se afla în metrou.

„Am fost la metrou și mi-a plăcut. (…) La ce stație coborâm azi?”, a scris artistul pe rețelele de socializare, conform Libertatea.

Fanii au apreciat gestul artistului: „De asta te iubește toată lumea”

Mulți au apreciat gestul său de a utiliza un mijloc de transport accesibil pentru a se deplasa prin oraș, în loc să opteze pentru mașina sa personală sau alte opțiuni mai exclusive.

Gestul lui Smiley a fost perceput de fani ca o dovadă a faptului că celebritatea nu îl îndepărtează de realitățile cotidiene și că își respectă și apreciază publicul.

„Ce om mare și de succes și totuși așa de simplu în metrou, fără costum și cravată, fără fițe. De asta te iubește toată lumea! Super om”, „Piteșteanul nostru talentat”, „Actorii din filme călătoresc cu mijloace de transport și sunt în siguranță. E simplu să fii modest!”, „Ne place simplitatea ta! Multă simpatie și admirație! Baftă multă în realizări”, „N-am văzut niciodată un artist în metrou sau prin București. Poate circul eu prea des cu mașina?!”, au fost o parte dintre comentariile fanilor.

Mai merge cu metroul să scape de stresul din trafic

Cu toate că este un artist extrem de cunoscut, Smiley nu uită să se bucure de lucrurile simple și să-și surprindă fanii în moduri neașteptate. Nu este prima dată când cântărețul alege să meargă cu metroul.

În urmă cu câțiva ani, soțul Ginei Pistol a fost fotografiat la stația de metrou Titan.

Traficul infernal din Capitală îi face pe mulți dintre bucureșteni să aleagă să meargă cu metroul, în defavoarea mașinilor personale. Vedetele din România nu fac excepție, unele persoane publice fiind văzute circulând cu trenurile subterane de la noi.

Citește și

Puya și-a ieșit din fire pe scenă la Costinești: „Am venit să faci școală cu noi?”. Reacție tare la un alt concert