Smiley a ”pierdut permisul” pentru trei luni. A ieșit negativ la testul antidrog, apoi și-a cerut scuze public

N-a pierdut buletinul, așa cum cânta într-o cunoscută melodie a lui, dar Smiley a rămas fără carnetul de conducere!

Smiley va fi doar pieton pentru următoarele trei luni, având permisul suspendat după ce a depășit limita de viteză. Artistul a făcut primele declarații despre ceea ce s-a întâmplat atunci când a fost oprit de agenţii de la Poliţia Rutieră.

Are un istoric cu polițiștii de la Rutieră

Artistul, pe numele real Tiberiu Andrei Maria, a rămas fără carnetul de conducere pentru 90 de zile, după ce a fost prins de poliție cu 50 km/h în plus față de maxima legală!

Nu este însă prima dată când artistul rămâne fără permis, asta deoarece în 2014 a fost prins conducând cu 177 km/h și atunci a fost amendat cu câteva sute de lei, iar carnetul de conducere i-a fost reţinut pentru 90 de zile, iar în 2012 a fost implicat şi într-un accident în apropierea Capitalei, când maşina sa a ieşit de pe şosea şi s-a oprit într-un copac.

A ieșit negativ la testul antidrog

„Am fost testat antidrog de către Poliția Română care organizează filtre în drum spre mare. Desigur că am ieșit negativ. Din păcate, am picat un alt test: cel de viteză. Am depășit viteza legală de pe autostradă cu aproape 25 km/h. Am luat amendă, așa cum era firesc, însă îmi pare rău, în primul rând, pentru că am dat un exemplu prost.

Sunt un om care crede în reguli și în necesitatea respectării lor, ceea ce va îndemn pe toți să faceți pentru siguranță, normalitatea și liniștea noastră a tuturor” , a transmis Smiley.

Smiley a plecat în vacanţă alături de soția sa, Gina Pistol, și de fiica lor, Josephine, în Delta Dunării. Artistul a postat mai multe imagini în timp ce se plimbă cu barca pe Dunăre.

În urmă cu câteva săptămâni, Smiley și-a impresionat fanii atunci când a fost forografiat mergând cu metroul (detalii aici).

Citește și

Denise Rifai, de ziua ei, despre relația cu Dan Bittman: ”Parte din viața mea”