--> -->

Situație uluitoare la Dinamo: și femeile de serviciu fug!

Ajunsă în Liga 2 și părăsită de jucătorii cu experiență, Dinamo se lovește de noi probleme.

Fără doctor

Clubul alb-roșu a rămas acum și fără doctor. Medicul Tibi Horcea i-a anunțat pe ”câini” că va mai veni la echipă doar atunci când poate, în funcție de programul său.

Contractul acestuia cu Dinamo a expirat, iar acesta a anunțat de mai mult timp că nu mai poate veni. În acest timp, conducerea lui Dinamo i-a transmis să aibă răbdare că se va numi un nou administrator special și că lucrurile se vor remedia.

”Eu îmi văd de treaba mea. Vă ajut când pot și cum pot. Mai vin pe la Săftica și când încep meciurile, pentru a putea să aveți licență”, le-a spus medicul dinamoviștilor, conform GSP.

Dinamo fără bucătar și fără aparatură medicală

Pe lângă medic, Dinamo a rămas și fără bucătar. ”Câinii” au renovat bucătăria la Săftica, dar au rămas fără bucătar. În plus, Dinamo nu mai are nici aparatură de specialitate la Săftica.

Fizioterapeuții au venit la club cu aparatura lor, iar când au plecat și-au luat aparatele cu ei. Mai mult, nici cântar nu mai există în baza clubului. Mai mult, cele două femei de serviciu de la cantonament au transmis că nu vor mai sosi la muncă de săptămâna viitoare!

Au mutat vizita medicală

”Câinii” aveau vizita medicală programată pentru 27 iunie, dar au mutat-o pe 7 iulie pentru a găsi noi jucători.

”Anul trecut am făcut la fel. Am văzut vizita medicală la început, dar când a început sezonul aproape toți jucătorii nu mai erau în lot. A trebuit să mai facem o vizită cu fotbaliștii noi”, au transmis reprezentații lui Dinamo.

Citește și

Cosmin Contra, probleme medicale: ”Leșin!”