Situație teribilă a lui Moldoveanu. Ratarea uriașă cu UTA nu este întâmplătoare

Dinamo a irosit posibilitatea unei victorii care să readucă echipa pe linia de plutire, doar 2-2 cu UTA după ce roș-albii au condus cu 2-0.

Cea mai mare șansă de gol irosită din acest sezon i-a purtat semnătura lui Robert Moldoveanu. În minutul 76, la scorul 2-1 pentru „câini”, atacantul de 22 de ani a fost lăsat singur cu poarta goală de Sorescu, însă și-a calculat pașii greșit și a fost blocat în cele din urmă de Șliakov! Apoi, a ratat și Deian.

Suporterii nu-l mai înghit

Suporterii au răbufnit în mediul online încă din timpul meciului, mai ales că i-au reproșat lui Moldoveanu toate oportunitățile irosite în acest sezon, iar după ce UTA a smuls un punct au solicitat ca Robert să nu mai apară în echipa „câinilor”.

Promovat de Mircea Rednic la prima formație a roș-albilor, în vara lui 2015, când era încă un junior, Moldoveanu a regresat în ultimele sezoane. Cifrele sale sunt groaznice, dacă analizăm doar numărul golurilor și assist-urilor, cartea de vizită a unui atacant

Ultimul gol într-un meci oficial al fotbalistului datează din ediția 2019/2020, mai exact pe 21 iunie 2020, cu Sepsi (1-3). De atunci au trecut 26 de meciuri fără ca atacantul să fi reușit vreun gol! În ultimele două campionate nu a reușit niciun gol. Iar în actuala ediție a fost titular în 10 din cele 11 partide în care a jucat, evoluând în medie 75 de minute per meci.

„E de mult tânăr”

„Lui Moldoveanu ce să-i reproșez? E jucător tânăr, dar e cam de multă vreme tânăr și de perspectivă. Păcat, pentru că, în situația asta, putea să înscrie și era bine și pentru el, făcea 3-1, dădea și el gol. Că n-a mai dat gol de nu știu când.

Se vede și ca poziție, a avut poziție proastă. El, la un moment, dat, voia să-l prindă pe Deian. Deci în situația asta, de 2 contra 1, rămâi puțin în urmă. El a stat în lateral și i-a fugit piciorul când a vrut să șuteze”, a reacționat Mircea Rednic.

Au fost și alții care au ratat și mai mari ocazii. Îmi pare rău de Moldoveanu, se antrenează bine. De ce să nu mai aibă șanse?! Nu am alte soluții, îi aveam pe Moldoveanu și pe Țîră pentru atac”, a mai spus antrenorul.

Citește și

Ludovic Orban: ”Nu sunt o cucuvea care să locuiască la Cotroceni. Florin Cîțu este un pion ce va fi sacrificat”