Situație revoltătoare: ”Românii vor plăti și pentru acea gaură”. Decizie dură azi!

Problemele de la echipa de fotbal Gaz Metan Mediaș se extind și la nivelul societății, iar pentru o situație de la un club privat plătesc și românii, întrucât există formații întreținute din banii publici.

Le-au fost luate deja 2 puncte!

Pe pagina de Facebook ”Diaspora” a fost emis un comunicat cu privire la probleme de la Gaz Metan, club care tocmai a primit un anunț crunt. FRF a decis azi depunctarea grupării din Ardeal – 2 puncte – pentru restanțele neonorate în cazul fotbalistului Ronaldo Deaconu.

Totodată, dacă nu plătesc alte datorii, medieșenii mai pierd 2 puncte săptămâna viitoare!

Pe teren, Gaz Metan a acumulat 24 de puncte în 25 de etape, cu care ocupa locul 13 în Liga 1. Minus cele două puncte „topite” prin decizia Comisiei de Disciplină, sibienii rămân cu 22 de puncte și coboară o poziție, sub FCU Craiova.

3 milioane de euro mâncați

”ÎN AFARĂ DE GAZ, românii vor plăti și pentru GAURA DE LA GAZ METAN MEDIAȘ

O gaură de 3.000.000€ creată de managementul prost de la echipa de fotbal.
Pe 9 februarie va avea loc ședința CEX de la Romgaz.
Pe ordinea de zi este și acoperirea datoriilor de la clubul din Mediaș.

Măsura ar fi cu totul ILEGALĂ! Romgaz ar fi nevoită să umfle facturile românilor, pentru a acoperii găurile la care omul de rând n-a contribuit în niciun fel.

Jucătorilor, care sunt neplătiți de luni de zile, li s-a promis că își vor vedea banii, pentru că Romgaz și Transgaz se vor implica”, au scris cei de la ”Diaspora” pe Facebook.

Citește și

Simona Halep, fără antrenor în Dubai: ”Știu de ce”