--> -->

Situația uneia dintre vedetele dinamoviste: ”Nu cred că-și va primi banii și va deveni liber”

Agentul Florin Manea a vorbit despre unul dintre jucătorii pe care îi reprezintă, Diego Fabbrini, care are o situație specială în ceea ce privește relația cu Dinamo.

Impresarul a vorbit despre mijlocașul italian de 31 de ani care și-a depus memoriu pentru a-și recupera salariile restante și este de părere că aceasta va pierde bani în momentul în care formația alb-roșie va intra din nou în insolvență.

”Deocamdată nu l-au plăcut și nici nu cred că o să-l plătească. Am înțeles că și-a depus memoriu deja… Eu l-am spus celor de la Dinamo în iarnă «Domnilor, lăsați-l să plece pentru că ar fi mai bine pentru voi». Nu au vrut să mă asculte, i-au prelungit contractul pe un an.

Acum înțeleg că Dinamo vrea să intre în insolvență. Ce să însemne pentru Fabbrini? Că o să piardă banii. Nici nu știu exact dacă iese liber… Dar cred că va fi liber pentru e jucător străin și se duce la FIFA. Dar nu mi se pare corect.

Dar la Dinamo e haos! Am văzut că a trimis Cortacero o scrisoare… Mi se părea puțin ciudat să conducă cineva care au 32% din companie… Nu știu pe ce bază, poate o fi legal. Dacă cineva nu investește niște bani o să fie probleme. Cei din DDB trebuie să găsească pe cineva care să îi reprezinte, care să ia deciziile, un președinte. Când sunt șapte capete care iau decizii, nu poate fi bine”, a spus Florin Manea la GSP LIVE.

Fabbrini a ajuns la Dinamo în august 2019, de la ȚSKA Sofia. În sezonul recent încheiat, mijlocașul a bifat 39 de partide, în care a reușit 3 goluri și 3 pase de gol.

Citește și

Medicul Virgil Musta amenință cu noi restricții: ”Avem deja un plan”. Care este cauza