--> -->

Singura problemă la Dinamo după victoria cu FC Botoșani: așteaptă rezultatul

Dinamo a învins în premieră în actuala ediție de Liga 1, scor 1-0 cu FC Botoșani, după autogolul lui Ducan și faza de excepție a lui Politic.

La finalul partidei, jucătorii au celebrat succesul alături de suporterii prezenți pe stadionul ”Arcul de Triumf”, printre ei numărându-se și Lamine Ghezali.

Revine Ghezali

Francezul va încerca să se antreneze normal alături de coechipieri de zilele viitoare, sperându-se într-o recuperare cât mai rapidă a unui fotbalist important în calea revenirii spre primul eșalon. Ghezali este așteptat de către suporteri, considerându-se că va oferi un mare plus în ofensivă.

În schimb, nu toți dinamoviștii au încheiat cu bine confruntarea cu moldovenii lui Valeriu Iftime. Iar gazonul tot mai prost de pe stadionul ”Arcul de Triumf” a lăsat victime în urmă.

Mijlocașul Neluț Roșu a părăsit accidentat terenul, în prima parte a meciului, fotbalistul nu a mai putut să joace și a fost înlocuit cu Dani Iglesias.

Primele semnale despre starea lui Neluț Roșu

Mai exact, mijlocașul de 30 de ani, care a adunat toate meciurile în startul campionatului, a suferit o înțepătură la coapsă și va fi nevoit să facă un RMN pentru a vedea cât de gravă este situația sa. În funcție de acest rezultat, dinamoviștii vor ști cât va sta Neluț Roșu departe de gazon.

”Starea gazonului ați văzut… Se alunecă foarte tare, indiferent de crampoane. Lui Neluț Roșu i-a alunecat piciorul și are o problemă musculară, să sperăm că nu este foarte gravă”, a transmis antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burcă, la finalul partidei.

Citește și

Alex Velea îl apără pe Gheboasă: „Pe Mozart nu l-a mai amendat nimeni. Sau pe Dali”