--> -->

Simona părăsește Beijingul. Ce spune despre Turneul Campioanelor

Toamna asta nu a fost benefică pentru Simona Halep. Sportiva din Constanța a fost învinsă fără drept de apel de Ekaterina Alexandrova în două seturi, 6-2, 6-3, într-o partidă care a durat o oră și cinci minute. Fostul lider WTA a anunțat înainte de meci că nu este pregătită fizic 100%, dar nimeni nu se gândea că va fi eliminată din primul tur.

Simona Halep, care a împlinit 28 de ani vineri, a avut mai multe probleme medicale în timpul partidei. S-a mișcat greu, a servit slab, iar adversara sa a profitat și a mers mai departe de China Open, competiție ce se desfășoară la Beijing.

Cea mai mare problemă pentru Simona Halep este faptul că se apropie Turneul Campionelor, la care s-a calificat pentru a 6-a oară. Dacă nu se recuperează rapid, ar putea să rateze participarea la ultimul turneu al anului, care se va juca în perioada 27 octombrie-3 noiembrie.

”Este o onoare pentru mine să mă calific la Turneul Campionelor din Shenzhen. Este întotdeauna un obiectiv pentru mine să obțin această calificare și sunt încântată că am ocazia să particip și în acest an. Mă bucur că voi reveni și mă voi reîntâlni cu fanii de acolo”, a declarat Simona Halep.

Citește și:

Bianca Andreescu merge mai departe la China Open