--> -->

Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat, azi, oficial: ”Sunt bine”

Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat oficial. Celebra jucătoare de tenis este de astăzi, 10 octombrie, o femeie liberă, a anunțat Fanatik.

La fel de liber e și Toni Iuruc, care a făcut scurte declarații la intrarea în notariatul unde s-a văzut azi față în față cu Simona, femeia care i-a fost soție timp de un an.

Simo pe silent

Simona Halep și-a făcut prima apariția la notar. În jurul orei 10, celebra jucătoare de tenis a intrat grăbită în clădire, după cum transmite sursa citată. Îmbrăcată cu palton lung până la genunchi, maro, pantaloni albaștri și o pereche de încălțări lejere, sportiva nu a făcut declarații. O jumătate de oră mai târziu a apărut și Toni Iuruc.

Îmbrăcat într-o ținută elegantă, omul de afaceri a făcut scurte declarații.

”Sunt foarte bine, mulțumesc”, a spus Toni Iuruc. Aproximativ o oră au petrecut cei doi la notar. Nici la ieșire Simona Halep nu a făcut declarații.

N-au mai ajuns la nuntă

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit civil pe 17 septembrie 2021 și plănuiau o nuntă spectaculoasă în această toamnă, pe 13 noiembrie, la cazinoul din Sinaia.

Simona Halep și Toni Iuruc ar fi stabilit de la început să nu își împartă nimic în urma unei posibile despărțiri, ci să meargă înainte fiecare cu banii câștigați pe cont propriu.

Citește și

L-a luat la rost pentru piedica pusă lui Dinamo: ”Ți-a dat tac-tu?!”