--> -->

Simona Halep, o nouă dezamăgire: „Teribil”

Simona Halep (31 de ani) spera ca în această săptămână să primească verdictul în cazul de dopaj. Acest lucru nu se va întâmpla, dubla câștigătoare de Grand Slam tocmai a fost anunțată că decizia este amânată.

În urmă cu aproximativ o săptămână, Simona Halep anunța într-un interviu că nu va primi în această lună verdictul din cazul de dopaj, pentru care a fost judecată în finalul lui iunie.

„Am aflat astăzi. Teribil de dezamăgitor”

Totuși, Halep spera ca decizia judecătorilor de la tribunalul independent Sports Resolutions să vină în primele zile din septembrie, adică în finalul acestei săptămâni.

Acest lucru nu se va întâmpla. Halep a transmis astăzi, pe rețelele de socializare, că decizia a fost amânată din nou. În acest moment, nu se cunoaște nici măcar momentul aproximativ în care judecătorii se vor pronunța.

„Astăzi am aflat că decizia în cazul meu, pe care o așteptam în această săptămână, va fi amânată și mai mult. Este teribil de dezamăgitor, din moment ce am spus în mod constant că tot ce solicit este să fiu judecată.

Este dificil să explic efectul emoțional pe care toate aceste amânări l-au avut și continuă să-l aibă asupra mea”, a scris Halep pe Instagram.

Un an pe margine

Zilele trecute s-a împlinit un an de când Halep nu a mai jucat un meci oficial. Românca a apărut ultima dată în circuit în finalul lui august 2022, la US Open, unde a și fost depistată pozitiv cu o substanță interzisă, roxadustat.

De atunci a trecut mai bine de un an în care Simona Halep a fost suspendată provizoriu.

Citește și

Alexandru Rafila, vești mai bune despre răniții exploziei din Crevedia: ce se întâmplă cu doi pacienți