Simona Halep, nunta anului în România! Toni Iuruc confirmă

Pe 13 noiembrie, marea campioană Simona Halep va deveni mireasă. Soţul Toni Iuruc confirmă oficial: „Da, e adevărat!”.

A fost aleasă și locația, una deosebită, pe valea Prahovei. O opțiune princiară. Sinaia.

Nuntă la cazinoul Sinaia

Simona Halep are parte de un sezon foarte bun, după ce a legat trei semifinale la turneele pe iarbă, printre care şi Wimbledon, însă finalul anului va aduce cel mai important eveniment. Fanatik a aflat că marea campioană şi Toni Iuruc vor face cununia religioasă în luna noiembrie, după ce anul trecut a avut loc cununia civilă.

Din informaţiile Fanatik, cununia religioasă va avea loc pe 13 noiembrie, eveniment care va fi urmat de o petrecere selectă, cu aproape 300 de invitaţi. Toţi aleşi pe sprânceană, însă cu siguranţă nu vor lipsi nume grele din lumea sportului şi nu numai.

Petrecerea de pe 13 noiembrie va fi organizată în Cazinoul Sinaia, o locaţie demnă pentru un eveniment exclusivist, de cinci stele. Construit la începutul secolului trecut, la iniţiativa lui Carol I, Cazinoul a fost inaugurat printr-un concert susţinut de George Enescu.

Eveniment de cinci stele

Se anunţă un eveniment fastuos, peste cel de la ceremonia civilă din 15 septembrie 2021, de la Constanţa. De altfel, cununia religioasă de la finalul anului va închide cercul petrecerilor dedicate pentru nunta dintre Simona Halep şi Toni Iuruc. Înaintea ceremoniei din toamna anului trecut, a mai avut loc o petrecere tradiţională machedonească în Pipera, la care au fost invitaţi apropiaţii şi familia.

Nunta de la mijlocul lunii noiembrie va veni fix la finalul sezonului 2022. În perioada 31 octombrie – 6 noiembrie este programat Turneul Campioanelor, ultima competiţie a anului, însă locaţia nu este cunoscută încă, după ce ediţia de anul trecut s-a disputat în Mexic. De asemenea, cu o lună înaintea evenimentului de la Sinaia, fanii Simonei Halep o vor putea vedea la WTA Transylvania Open, turneu unde a jucat finala în 2021.

”Da, informația este corectă”

Contactat de Fanatik, Toni Iuruc a confirmat informaţia legată de evenimentul anului, însă nu a dorit să ofere prea multe detalii.

“Mulţumesc pentru urările de casă de piatră. Da, informaţia este corectă. În noiembrie, facem nunta la Sinaia. Sperăm să fie ceva cu totul deosebit pentru noi, dar nu vreau să vorbesc mai mult. Este viaţa noastră privată.

Dacă vreţi să discutaţi de tenis, vă rog s-o întrebaţi pe Simona. Ea se ocupă de partea de tenis, ea este specialista, campioana familiei”, a declarat Toni Iuruc, în exclusivitate, pentru sursa citată.

Citește și

Alex Delea de la Survivor: ”Hai, vreau să mă însor!”. Ce se întâmplă cu cei 100.000 de euro