Simona Halep în ziua căsătoriei: ”Dă șansa fiecărei zile”. Stere Halep a infirmat prezența lui Klaus Iohannis la nuntă

Simona Halep se căsătorește astăzi cu Toni Iuruc, cei doi vor deveni oficial soț și soție, în fața ofițerului de stare civilă de la Constanța, iar petrecerea – la care sunt invitate personalități din lumea sportului și a politicii, artiști și afaceriști – se desfășoară în unul dintre cele mai scumpe localuri din orașul de la malul mării.

Între Simona Halep și soțul ei, Toni Iuruc, a fost dragoste la prima vedere, conform Fanatik. Cei doi s-au cunoscut într-un club din București, prin intermediul lui Dani Caramihai, văr cu Toni Iuruc și patronul de la Fratelli, locul în care, printre altele, se va desfășura petrecerea de nuntă de după cununia civilă.

Simona Halep și Toni Iuruc s-au cunoscut în urmă cu aproape trei ani, cei doi fiind, la început, extrem de discreți în a-și afișa iubirea. După ce s-a cunoscut mai bine însă, între Simona și Toni s-a legat o relație atât de strânsă încât viitorul soț al campioanei la tenis a început să o însoțească prin toate colțurile lumii la turneele la care fostul numărul 1 mondial participa.

Acum trei luni, Simona Halep confirma vestea cea mare: s-a logodit cu Toni Iuruc, arătându-și totodată și inelul, o bijuterie superbă cu un diamant impunător, zălogul iubirii celor doi valorând, conform experților, peste 35.000 de euro.

Dis de dimineață, în ziua în care spune “DA” și devine, oficial, Simona Halep Iuruc, tenismena le-a transmis prietenilor din mediul virtual un mesaj plin de optimism și motivație.

“Dă șansa fiecărei zile să fie cea mai frumoasă din viața ta”, este mesajul pe care Simona Halep l-a postat pe Instagram, în ziua cununiei civile cu Toni Iuruc.

Stere Halep, tatăl Simonei Halep, neagă informațiile apărute în presă, conform cărora la căsătoria civilă a Simonei Halep cu Toni Iuruc a fost invitată și familia prezidențială.

Întrebat dacă președintele se află pe lista invitaților, tatăl tenismenei a infirmat zvonurile vehiculate. “Nu”, a fost răspunsul clar dat de Stere Halep, cu câteva ore înainte de cununia Simonei Halep.

Citește și

Secretul păstrat de marele Ivan Patzaichin. Care era numele real al legendarului sportiv