Simona Halep, fără antrenor în Dubai: ”Știu de ce”

Simona Halep a renunțat la antrenorii săi după ce a fost eliminată de la Australian Open. Sportiva a plecat astăzi fără antrenor la turneul WTA 500 de la Dubai (14 – 26 februarie).

”Sunt pregătită să plec și chiar turneele acestea două îmi plac (n.r. – Dubai și Doha). Așa că sper să fac și treabă bună!

Nu obișnuiesc să îmi discut deciziile! Domnul Marcu știe de ce, domnul Dobre știe de ce am luat această decizie și e suficient! Nu am căutat antrenor și am un sparring de la Academia Mouratoglou! Va veni cu mine la turneele aceastea să ne cunoaștem și după aceea voi vedea ce am de făcut.

Nu știu dacă va fi greu. Am mai fost și în 2013 – 2014 în această situație și a fost OK! Eu cred că am mai multă experiență decât atunci și îmi va fi bine! Acum voi vedea! Nu știu cât timp a jucat Federer fără antrenor dar nu m-am gândit la acest lucru.

Așa s-a întâmplat și așa am simțit eu să fac. Nu mai am această presiune de mult. Anul trecut nu am jucat deloc și clasamentul chiar nu contează în momentele acestea. Vreau doar să fiu sănătoasă și să joc cât se poate de bine. Dacă voi juca vine, voi câștiga și meciuri”, a declarat Simona Halep.

Citește și:

Gigi Becali: ”Mă gândesc în fiecare zi la moarte”