Simona Halep: ”Cea mai bună variantă a mea”

Simona Halep (România, 26 WTA) și-a asigurat un premiu mare după ce a trecut la pas de Petra Martic (Croația, 79 WTA), scor 6-1, 6-1, și s-a califiat în semifinale la Indian Wells (SUA).

A câștigat 343.000 de dolari

Simona Halep a câștigat 343.985 de dolari după ce a învins-o pe Petra Martic și s-a calificat în semifinale la Indian Wells pentru a patra oară în carieră!

”Știți că nu îmi place să răspund prin verdicte sau cifre, simt că sunt aproape de nivelul avut în trecut. Azi am jucat aproape perfect, am stat aproape de linia de fund și am returnat agresiv, acest meci îmi dă încredere și îmi arată că pot juca foarte bine împotriva oricui”, a explicat Halep în conferința de presă.

”Pot fi iar la nivelul meu maxim”

„Jocurile de la Indian Wells îmi dau multă încredere, mă facă să înțeleg că pot fi iar la nivelul meu maxim. A fost un an complicat, după cum știți, astfel că, să vin aici și să joc la nivelul acesta, mă face să fiu extrem de încrezătoare.

O să iau toate lucrurile pozitive și o să îmi construiesc încrederea mai mult și mai mult. Zi după zi m-am simțit mai bine, am simțit că mă apropii de cea mai bună variantă mea. Am lucrat mult înainte de sezon, astfel că acum culeg roadele”, a explicat Simona Halep.

Citește și:

La ce poți folosi uleiul de la Sfântul Maslu