--> -->

Simona Halep, afacere de jumătate de milion de euro! De la imobiliare la vița de vie. ”Concurentă” pentru George Țucudean

Simona Halep nu este doar o mare campioană, s-a lansat și în diverse afaceri. Fostul lider WTA a câștigat peste 36 de milioane de dolari din tenis, iar o parte dintre premii le-a investit. De curând a cumpărat zeci de hectare de teren în județul Constanța, pentru suma de 500.000 de euro, unde a plantat viță de vie și va deschide și o cramă.

Conform ziare.com, doi nepoți ai familiei Halep se vor ocupa de noua afacere, planul Simonei fiind ca în câțiva ani să producă un vin de calitate ce-i va purta numele! Tenismena de 28 de ani a investit în domeniul imobiliar, având în proprietate mai multe clădiri pe litoralul românesc, dar și hoteluri în zona montană, în Poiana Brașov.

Un alt sportiv, George Țucudean s-a lăsat de fotbal la doar 29 de ani din cauza unor probleme medicale, iar acum se ocupă de afacerile familiei. Printre altele, deține 60 de hectare de vie în apropiere de Arad și-n următorii ani, domeniul se va extinde la 100 de hectare.

Un produs al familiei Țucudean a primit medalia de argint la Mondialul vinurilor din Belgia. ”Este o băutură nobilă. Suntem convinși că, în perioada următoare, vom mai câștiga medalii pentru că facem totul ca la carte”, a mărturisit fostul campion al României.

Citește și

ROMÂNIA FRUMOASĂ Istorie legată de numărul 13 la Bistrița