Simona Halep a părăsit România. Unde a ales să trăiască

Simona Halep (32 de ani), jucătoare suspendată timp de 4 ani din tenis pentru dopaj, este în așteptarea unui verdict de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

Între timp, sportiva din Constanța ar fi ales să facă o mutare importantă în viața personală și s-ar fi mutat definitiv în Emiratele Arabe Unite, la Dubai.

La sfârșitul lunii septembrie, Simona Halep a fost suspendată timp de 4 ani din tenis, pentru că a fost prinsă dopată anul trecut, la US Open. Sportiva a făcut apel la TAS, dar nu a fost încă audiată de forul de la Lausanne.

Banii investiți din vânzarea vilei din Snagov

La începutul lunii noiembrie, Simona Halep și-a scos la vânzare vila din Snagov, o proprietate pe care cerea 4,2 milioane de euro. Între timp, sportiva ar fi reușit să vândă proprietate din Ilfov și ar fi ales să plece definitiv din România, scriu cei de la Orange Sport.

Simona Halep ar fi ales să investească banii obținuți din vânzarea vilei din Snagov într-o proprietate în Emiratele Arabe Unite, la Dubai, mai arată sursa citată anterior.

Detalii despre fosta proprietate

Vila se află pe malul lacului Snagov, are o suprafață 420 mp și este compusă din living cu deschidere către piscină, curte proprie, dormitor matrimonial cu dressing walk-in, office și sală de fitness, două dormitoare secundare cu băi proprii și o baie pentru oaspeți. Toate camerele au vedere spre lac.

Vila dispune și de o piscină situată în fața livingului, dormitoare pentru personalul de întreținere, ponton pe malul lacului, cu acces direct la lacul Snagov și garaj pentru ambarcațiuni.

Citește și

Dorian Popa promite că nu se mai droghează: ”Să mă ardă de cinci ori mai tare decât până acum”