--> -->

Simona Halep a apelat la ”filiera americană” pentru bătălia finală

Simona Halep a apelat pentru apărare în cazul de dopaj la un avocat celebru, Howard L. Jacobs, care a asistat peste 300 de sportivi în diverse spețe, iar de curând românca a angajat și o firmă celebră de PR, Berk Communications.

Suspendată 4 ani din tenis, Simona Halep l-a angajat pe Ron Berkowitz, fondatorul firmei de relații publice Berk Communications.

„Am aflat că Simona Halep l-a angajat pe Ron Berkowitz, în timp ce pregătește un apel viguros la TAS. Decizie brutală astăzi. Interdicția de patru ani este echivalentă cu terminarea carierei pentru sportiva de 31 de ani”, a anunțat jurnalistul Jon Wertheim.

Renunță Simo la ”echipa Mouratoglou”?

Berk Communications este o agenție de PR fondată de Ron Berkowitz, un expert american în domeniu, cunoscută pentru abordarea sa de gestionare a reputației. Această agenție oferă servicii de comunicații strategice pentru antreprenori, sportivi, celebrități și muzicieni de renume.

Până acum, de partea de comunicare a Simonei Halep se ocupa Maxime Restifo, un francez recomandat de Mouratoglou. Sportiva era manageriată de suedeza Nina Wennertstrom, după ce a renunţat la colaborarea cu Virginia Ruzici, care i-a fost alături timp de 14 ani.

Avocatul Simonei Halep, eficiență de 75%

„Vom continua să luptăm pentru un rezultat just pentru Simona Halep și ne pregătim să îi prezentăm cazul la Tribunalul de Arbitraj Sportiv”, a scris pe platforma X (fostul Twitter) Howard L. Jacobs, avocatul lui Halep.

Acesta are biroul în Westlake, statul California, alături de colaboratorii săi principali, Katy Freeman și Leah M. Bernhard. Jacobs a apărat peste 300 de sportivi de-a lungul carierei sale și este cunoscut drept un expert în cazurile de doping, dar nu numai. Firma sa a început să se implice în asemenea litigii din 2001, după cum se specifică pe site-ul oficial.

75% din cazurile de doping instrumentate de Jacobs s-au încheiat cu o reducere de pedeapsă, susține site-ul firmei sale de avocatură

A reprezentat-o și pe Maria Sharapova!

Între numele mari se distinge cel al Mariei Sharapova, care a apelat la Tribunalul de Arbitraj Sportiv decizia inițială de suspendare de 2 ani, primită după testele pozitive la Meldonium. Aceasta a fost redusă la 15 luni.

De asemenea, din lumea tenisului, Marin Cilic, campionul de la US Open 2014, a obținut la TAS o reducere de pedeapsă de la 9 la 4 luni după o probă pozitivă la niketamidă.

Din alte discipline, Jacobs a gestionat cazurile atleților Veronica Campbell Brown, Lashawn Merritt, ambii campioni olimpici, a înotătoarei recordmane mondiale Jessica Hardy sau a starului baschetului american Diana Taurasi.

Citește și

Prețul carburantului iar a luat-o sus de tot! Reacția premierului