--> -->

Simona explică de ce a pierdut finala de la Cincinnati

Simona Halep este o luptătoare! Asta este clar. Deși s-a obosit peste măsură atât la Montreal, cât și la Cincinnati, când a fost nevoită să joace mai multe meciuri într-o zi din cauza condițiilor meteorologice, ea a luptat și a ajuns într-o finală pe care a fost la un punct de a o câștiga în setul doi.

„E a treia finală pierdută, îmi pare rău că am pierdut, iubesc acest turneu și mi-aș fi dorit să câștig. Mulțumesc tuturor celor care m-au sprijinit. Am fost foarte obosită în această săptămână, dar a fost plăcut să joc în fața acestor fani minunați. Bineînțeles, vreau s-o felicit pe Kiki, a jucat extraordinar și merită să câștige acest trofeu. Mulțumiri sponsorilor, a fost un săptămână grozavă și sper să mă întorc la anul.

Mulțumesc echipei pentru sprijin. N-a fost să fie astăzi, dar cu siguranță vor mai urma alte finale în viitor”, a declarat Simona Halep, la festivitatea de la finalul meciului.

„Simona, ai un an incredibil. Îmi pare rău pentru tine, ești un număr 1 incredibil. Mult succes în viitor!” Kiki Bertens către Simona Halep