--> -->

Siguranță și încredere: Peste 60 de polițiști din Cluj au fraudat voucherele de vacanță

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj a anunţat, vineri, că 60 de angajaţi din cadrul instituţiei sunt cercetaţi într-un dosar penal privind fraude cu vouchere de vacanţă.

Punctul de vedere oficial

„Cu privire la informaţiile apărute în spaţiul public, în acest moment precizăm că Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj are calitatea de persoană vătămată în cadrul unui dosar penal aflat în instrumentarea proprie a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, care vizează infracţiuni de înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Cu privire la decontul unor servicii turistice acordate cadrelor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj. Cercetările demarate vizează un număr de 60 de efective din cadrul Inspectoratului”, se arată într-un comunicat transmis de IPJ Cluj.

Ditamai rețeaua: 1.000 de inși

Potrivit sursei citate, asemenea comportamente nu sunt tolerate în cadrul instituţiei. Rețeaua ar cuprinde aproximativ 1.000 de agenți, conform unor surse din Poliție!

„Menţionăm, în contextul dat, faptul că la nivelul instituţiei nu sunt tolerate comportamente sau acţiuni necorespunzătoare, care aduc atingere imaginii acesteia.

Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj acordă sprijin anchetei demarate de către unitatea de parchet, în vederea clarificării situaţiei de fapt şi deservirii intereselor justiţiei”, se menţionează în comunicat.

Citește și

Iohannis, pentru românii speriați că începe războiul: ”Romania este foarte bine apărată”. Se laudă cu NATO