--> -->

Lovitură de imagine pentru Dinamo!

După mai multe încercări nereușite, Dinamo ar putea să joace pe stadionul ”Arcul de Triumf”.

Formația lui Ovidiu Burcă a jucat până acum la Clinceni, Giurgiu și pe Arena Națională, iar acum ar putea intra pe „Arcul de Triumf”.

UPDATE Ora 15:30

Ministerul Sportului a acceptat cererea clubului Dinamo București de a disputa meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, din Cupa României, pe noul stadion Arcul de Triumf, a anunțat
administratorul special Vlad Iacob prin intermediul paginilor oficiale de
Facebook și Instagram.

Suntem bucuroși să anunțăm că vom juca în premieră pe Arcul de
Triumf. Le mulțumim pe această cale domnului ministru CarolEduard
Novak și administratorilor Complexului Sportiv Național Arcul de Triumf
au acceptat cererea clubului nostru
, a declarat Vlad Iacob.

Dinamo București vs Sepsi Sfântu Gheorghe în faza grupelor Cupei
României, programat marți, 8 noiembrie 2022, ora 21:00, va fi primul meci
oficial pe
Arcul de Triumf între două cluburi de fotbal.

Inaugurat pe 3 iulie 2021, cu meciul de rugby dintre România și Argentina,
scor 1724, noul stadion
Arcul de Triumf a mai găzduit partida amicală de
fotbal România U21 vs Finlanda U21 (scor 21, 25 martie 2022), precum și
România vs Elveția la fotbal feminin (scor 11, 8 aprilie 2022).

Știrea inițială:

Adresă oficială

Din informațiile GSP, Dinamo a trimis o adresă oficială către Federația Română de Rugby pentru a juca meciul cu Sepsi (8 noiembrie, Cupa României). ”Câinii” așteaptă un răspuns oficial în această săptămână, dar au semnale că vor primi un răspuns pozitiv.

”Până nu avem actele semnate, nu mai vrem să declarăm ceva pe acest subiect. Am mai avut semnale pozitive, dar așteptăm să se semneze ceva”, a spus oficialii lui Dinamo.

Planul B

Dacă forul condus de Alin Petrache va refuza, meciul se va juca la Giurgiu, stadion pe care Dinamo a jucat în ultimele partide.

Partida dintre Dinamo și Sepsi s-ar fi putut juca și la Sf. Gheorghe. Conducerea turpei lui Bergodi a venit cu această propunere, dar dinamoviștii au refuzat.

”Cred în oameni pregătiți, nu în noroc”

Dinamo a adunat 7 meciuri fără eșec în competițiile oficiale, continuă să creadă în play-off, chiar după o perioadă în care suporterii îl apostrofau pe antrenorul Ovidiu Burcă. Șefii au mizat pe antrenorul care sezonul trecut a promovat Slatina în eșalonul secund, acum mizează pe faptul că tehnicianul poate lupta să o promoveze pe Dinamo în prima ligă.

”Burcă a făcut o treabă bună. Sperăm să continue pe această linie și să urce un nivel mai sus. Dinamo luptă pentru play-off, este evident”, a declarat Zăvăleanu.

Jucătorii au avut liber sâmbătă, de ieri au început antrenamentele pentru deplasarea de la Miercurea Ciuc, acolo unde se va pleca miercuri, pentru partida de joi.

„Ne pregătim să câștigăm cu Csikszereda. Până la finalul lui 2022 avem câteva bătălii, simt că echipa este pregătită, vom merge la fiecare meci la victorie. Îmi doresc să fim pregătiți. Eu nu cred mult în noroc, cred în oameni pregătiți în momentele oportune”, a comentat Burcă.

Citește și

Doi ex-dinamoviști în pole-position pentru Gigi Becali: ”Să văd după rugăciune”