--> -->

Și rivalii așteaptă Dinamo în play-off: ”Îi văd la promovare”

CSA Steaua a revenit pe prima poziție în Liga 2 după succesul de azi cu Minaur Baia Mare (3-0) și îi așteaptă pe rivalii de la Dinamo la încă două dueluri în play-off.

La finalul partidei, antrenorul Daniel Oprița (41 de ani) și mijlocașul Adrian Popa (34 de ani) și-au dat cu părerea despre șansele lui Dinamo la accederea în play-off. ”Câinii” au meci în ultima etapă, acasă, cu Poli Timișoara.

”Nu vor da cu piciorul acestei șanse”

”Eu, sincer, văd Iașiul la promovare, dacă ar fi să ne excludem pe noi. Plus că au făcut multe transferuri bune și au un antrenor pe măsură (n.r. Leo Grozavu). Tot la acest capitol i-aș adăuga pe cei de la Oțelul și de la Dinamo.

Eu sunt foarte sigur că Dinamo va ajunge în play-off, pentru că e la mâna ei. Nu cred că va da cu piciorul acestei șanse”, a spus Daniel Oprița.

”Vom face tot posibilul să batem”

”Și eu cred că Dinamo va intra în play-off. Vor mai fi două meciuri cu o atmosferă frumoasă pentru un derby, cum a fost și partida trecută, de pe Arena Națională. Dacă vin în play-off, o să facem tot posibilul să-i batem”, a precizat Adi Popa.

Citește și

Toți locuitorii orașului trăiesc într-un bloc VIDEO