--> -->

Și Rednic i-a pus gând rău lui Dinamo! Mesaj către fosta sa echipă

Poli Iași a pus capăt unei serii de 9 eșecuri la rând și-a scos o remiză, 1-1, la Sfântu Gheorghe, cu Sepsi. Moldovenii speră să reintre în normalitate și să reînceapă să obțină victorii. Mircea Rednic speră să dea lovitura încă din etapa viitoare. Și jucătorii ieșenilor și-au recăpătat optimismul.

”Cât trebuie să muncești, săracii copii! Ar fi fost păcat să pierdem, chiar dacă adversarii au pus presiune în ultimele 10 minute. Sper ca la meciul de acasă, următorul cu Dinamo, să câştigăm primele 3 puncte. Nu e nicio revanşă, n-am revanşă personală. Pe mine mă interesează ca echipa să câştige”, a declarat Rednic, care a terminat cu Dinamo pe locul 9 sezonul trecut, în play-out.

Ieșenii au planuri mari și-n Cupa României, fiind calificați în sferturi. ”E foarte important, noi tratăm cu mare seriozitate Cupa. Au fost câţiva jucători pe care i-am protejat, au şansă să joace. Craiova e o echipă bună, un lot şi numeric, şi valoros, deci o să fie… E un meci de Cupă, deci se pot întâmpla multe surprize”, a spus Mircea Rednic la Telekom Sport.

Citește și:

Dinamo intră în hora de la retrogradare?! ”Câinii” în șocuri