--> -->

Și Dinamo vrea să se joace derby-ul în Ghencea: ”Avem șanse să batem FCSB”

Andrei Nicolescu, acționar la Dinamo, a declarat că își dorește ca meciul cu FCSB să se joace pe stadionul Ghencea.

FCSB – Dinamo are loc pe 22 iulie, de la ora 21:30. Va fi televizat pe Orange Sport 1, Digi Sport 1 și Prima Sport 1, se așteaptă confirmarea că partida se va desfășura pe arena de la marginea orașului.

Andrei Nicolescu: „Se exagerează foarte mult. E normal ca FCSB – Dinamo să se joace în Ghencea”

Nicolescu e de părere că cei de la CSA Steaua au exagerat cu clauzele impuse celor de la FCSB pentru a închiria arena la derby. După lungi negocieri, sunt șanse de 99% ca meciul să se joace acolo, reprezentanții roș-albaștrilor fiind de acord cu garanția cerută de „militari”, 750.000 de euro, în cazul în care gazonul va fi deteriorat și va trebui schimbat complet.

„Noi am spus că vrem să jucăm pe un stadion cât mai mare derby-ul României. Opțiunea noastră e să jucăm pe Ghencea, dacă se poate.

Mie mi se pare normal ca meciul să se joace acolo, că nu e disponibilă Arena Națională. Sunt niște circumstanțe speciale. Se exagerează foarte mult. Dacă FCSB avea Arena la dispoziție și voia Ghencea, puteam vorbi de un interes. Derby-ul României merită un stadion ca Ghencea”, a declarat Nicolescu, la Fanatik.

Andrei Nicolescu: „Avem șansa noastră să batem FCSB”

Nicolescu a vorbit și despre meciul propriu-zis și crede în șansa elevilor lui Ovidiu Burcă de a produce surpriza și de a câștiga cu FCSB.

„FCSB are o viteză superioară față de FCU, dar au și beneficiat de gândirea tactică a oltenilor. Dacă noi egalam din penalty cu Universitatea Craiova, venind pe valul de joc, rezultatul era altul. Astăzi vorbeam de o surpriză cu o echipă care s-a bătut la titlu.

Depinde de momentele de joc. Dacă noi vom trece cu bine peste aceste momente, avem șansa noastră să batem FCSB. La Dinamo nu poți să îți propui altceva. Ar fi împotriva firii ca Ovidiu să pregătească jucătorii pentru alt rezultat”, a mai declarat Nicolescu.

Citește și

Catinca Roman nu s-a mai văzut cu Petre Roman de 9 ani: „Ne-a manipulat”