Și când te gândești că lui Andrei Nicolescu nu-i place de Oțelul Galați!

La câteva zile, mai exact trei la număr, după etapa de la Sepsi, Zeljko Kopic și Dinamo au un meci tare acasă, în grupele Cupei României, pe 7 decembrie.

Este ultima partidă din grupă, iar în fața ”câinilor” va sta Oțelul Galați.

2-0 pe Arena Națională, fără drept de apel

Trupa lui Dorinel Munteanu, de altfel nou promovată, a furnizat surpriza etapei. Tocmai a învins FCSB pe Arena Națională, scor 2-0, goluri Teles și Cisotti, ”curentând” echipa lui Gigi Becali! Dunărenii au înscris de fiecare dată în startul celor două reprize, le-au servit o adevărată lecție celor de pe primul loc al Ligii 1.

Dorinel Munteanu – da, cel criticat de Andrei Nicolescu că ”joacă urât”, inestetic, la rezultat! – a promis că-l va bate pe Gigi Becali la București… Tocmai a făcut-o!

În grupa C din Cupa României, Oțelul este pe locul 1 cu 4 puncte, urmată de FCSB și de FCU Craiova, cu același număr de puncte. Există diferență de un gol între cele trei!

Ce șanse mai are Dinamo să treacă de faza grupelor

Dinamo are două puncte, este pe locul 4, trebuie să bată neapărat pentru a mai spera la a trece de grupe, cu toate că depinde și de o remiză între FCU și FCSB, la Craiova.

În Liga 1, FCSB n-a fost în stare să profite de pașii greșiți ai lui CFR Cluj (0-1 cu CSU Craiova) și Rapid (0-0 la Botoșani). Totuși, este la 5 puncte în fața oltenilor lui Ivaylo Petev și a lui CFR Cluj. Oțelul nu doar că iese din zona delicată a clasamentului, dar, cu această victorie, trage la play-off!

Citește și

Cherecheș neagă că s-ar fi opus violent arestării. Cum explică sângele de pe față. Începe lupta cu statul român