Și Becali a fost foarte surprins: ”Nu mă așteptam, n-au pierdut nimic!”

Mai mult cluburi au decis să treacă la tăieri salariale în Liga 1. FCSB a decis înjumătățirea remunerațiilor lunare până în septembrie 2020. Dinamo, Hermannstadt și Viitorul, printre ele, au mers pe ideea suspendării contractelor. Alte formații au lăsat lucrurile să meargă ca și până acum, CFR Cluj, U Craiova, Gaz Metan și Sepsi, printre altele.

În ceea ce privește situația la gruparea lui Gigi Becali, și acolo lucrurile s-au așezat. Doi fotbaliști nu semnaseră micșorarea salarială, Planic și Soiledis, dar și aceștia vor accepta ceea ce le-a propus clubul. Patronul i-a lăudat pe jucătorii săi. Chiar a explicat în această seară la DigiSport: ”Gata, au semnat toți. Soiledis și Planic nu, dar ei nu sunt în București, dar au zis că sunt de acord. Mă bucură că au semnat toți, s-a demonstrat caracterul lor. 50 la sută mai puțin.

Jucătorii au o clauză în actula adițional, cum că la prima calificare în cupele europene își iau banii înapoi. N-au pierdut nimic! Nu mă așteptam să fie așa simplu, nimeni n-a zis nimic. Eu nu sunt cârcotaș, când se vor califica în Europa, într-un an, doi, își iau banii”.

În schimb, cinci jucători sunt în șomaj tehnic: Bălgrădean, Momcilovic, Al. Stan, Adi Popa și Gnohere. ”Ei sunt ”La revedere””, a comentat Becali, care a transmis că ia în serios ideea ca să se retragă din fotbal, dacă FCSB nu va produce din nou.

Citește și

Victime colaterale în ”era coronavirus”: doi fotbaliști români de națională dați afară de la echipa lor din Ungaria!