--> -->

Și-au pus antrenor, începe de la meciul cu Dinamo

Mâine, vineri, începe etapa #10 a Superligii. FCU Craiova joacă de la ora 18:00 cu Oțelul Galați, apoi Dinamo se luptă cu Farul de la ora 21:00

Marți seară, FCU Craiova și Dinamo se vor reîntâlni în grupa Cupei României, pe Arena Națională. Vinerea trecută, cele două formații s-au duelat în campionat, au învins oltenii cu 1-0, după eurogolul lui Baeten.

Mititelu l-a ales din nou pe Paul Răducanu!

Demiterea lui Nicolae Dică l-a făcut pe Adrian Mititelu să aibă rezerve în numirea noului antrenor, fapt confirmat chiar de omul de afaceri.

Așa că gruparea din Bănie i-a dat credit cuplului Vasilică – Drăgan, iar oltenii au izbutit două victorii consecutive: 4-0 cu Farul Constanța și 1-0 cu Dinamo și au urcat până locul 8 în clasament, având același punctaj cu poziția a șasea, ocupată în prezent de Sepsi OSK, ultima care duce în play-off la finalul campionatului regulat.

În consecință, potrivit informațiilor ProSport, pentru că deocamdată nu dispune de un tehnician liber de contract și cu un CV important, Adrian Mititelu l-a numit antrenor principal pe Paul Răducan, cel care a mai fost în Bănie și pe timpul mandatului lui Marius Croitoru.

Suporteri furioși!

Răducan a precizat pentru sursa citată: ”Voi da o mână de ajutor cât vor considera dânșii că este nevoie de mine. Clubul se află încă în acele 30 de zile primite de la FRF. Eu voi intra în pâine cred că de la partida din Cupa Românei”.

Suporterii oltenilor nu sunt mulțumiți, fac scandal, momentan, în mediul online!

”Omul” lui Gică Popescu

Paul Răducan este fost coordonator al „Școlii de Fotbal Gică Popescu” și deținător a mult discutatei Licențe PRO. De asemenea, în războiul dintre cele două echipe de fotbal din Craiova, Răducan s-a poziționat de partea lui Adrian Mititelu.

În 2012, după dezafilierea „Științei” a declarat public că echipa din Bănie își poate alege ce tineri jucători dorește din curtea „Baciului”.

Citește și

Prima reacție a Soranei Cîrstea după suspendarea Simonei Halep: „Poate sunt eu paranoică”